VÄLKOMMEN TILL NORDSJÖFISK

 

Färsk fisk är vår specialitet. Det har det varit sedan 1949 då Nordsjöfisk grundades. Vi är rikstäckande och vi erbjuder fullt sortiment inom fisk och skaldjur. Vi vänder oss till alla typer av verksamheter som uppskattar vår kvalitet, vårt hantverk och vår service.

Våra kunder sträcker sig från några av Sveriges bästa restauranger till mindre lokala fiskhandlare. Oavsett så tar vi vår roll på största allvar när det gäller att vara en långsiktig partner med fokus på kvalitet i alla led.

Våra inköpare är ständigt på jakt efter den bästa råvaran. Med fingertoppskänsla ser de till att varje dag köpa in det som håller hösta möjliga kvalitet baserat på säsong och dag. Detta görs i nära samarbete med våra säljare, som på så vis alltid kan känna sig trygga när de pratar med våra kunder.

Vi har en helt egen produktion som bereder allt för hand och packar allt med stor noggrannhet och omsorg. Detta är sista ledet av god kvalitet innan vi levererar till våra kunder över hela Sverige.

Vi vill påstå att vi kan fisk och är väldigt stolta över det. Välkommen till oss på Nordsjöfisk!

VÅRT HAV NORDSJÖN

blicka ut över de karga klipporna längs med kusten. Ingen dag är den andra lik. När solen går upp, ligger havet som en spegel, man tar ett djupt andetag, så obeskrivligt vackert. För att några timmar senare, bara genom ett blinkande, möta motsatsen till det lugna och fridfulla skådespelet.

Det är ingen slump att de bästa och största fiskelägen i Sverige utgörs av fiskeföretag med hemmahamnar i Fiskebäck, Rörö, Fotö, Hönö och Donsö.  Alla hamnar ligger ett stenkast från våra lokaler och hämtar sin fångst från Nordsjön och längs med västkusten. Tänk att varje dag få