Nordsjöfisk

1.800 kvm - modernt, snyggt och miljösmart!

Vår fina anläggning är byggd med moderna material och miljöeffektiv teknik. Tjocka isolerade väggar håller kylan inne och värmen ute. Överskottsvärmen från kyl- och frysanläggningarna och från ismaskinerna återanvänds för att värma upp kontor, personalutrymmen och varmvatten. Vi kallar det för miljösmart!

Produktionsytorna är väl tilltagna och välplanerade. Varuflödet styr rumsindelningen. Ankomstkyl, fiskkyl och frys ligger placerade i ena delen. Angränsande ligger utrymmen för beredning och paketering. Sopor hanteras i ett kylt avfallsrum där frigolit, wellpapp och plast sorteras och återanvänds. I en utleveranskyl förvaras det färdigpackade godset i väntan på att bli levererat till alla våra kunder runt om i Sverige. 

Personalen har stora fina omklädningsrum med ett tillhörande gym. Personalmatsalen, som angränsar till en solig uteplats och som delvis sponsrats av Tibrokök, Miele och Silestone, fungerar även som provlagningskök. Kontoret är förlagd till andra våningen, har modern och stilfull inredning och arbetsriktiga kontorsmöbler. Allt är nytt, snyggt och fräscht!

 

Välkommen hit och hälsa på oss! 

IMG_1072.jpg